top of page

LURER DU PÅ NOE MER?

Her får du svar på spørsmål som ofte blir stilt!

Hvilken tjenester tilbyr Skya Markedsføring?

Våre hovedtjenester finner du på vår førsteside og under fanen "tjenester". Men, vi er en gjeng som har erfaring fra ulike bransjer, og dermed bistår vi med ganske mye variert. Tekstproduksjon, brand og identitet....

Hvordan er oppstartsprosessen med Skya Markedsføring?

Når vi starter opp med nye kunder har vi alltid en karteleggingssamtale hvor vi avdekker behov og ønsker. Deretter vil prosessen være ulik ut i fra hvilke tjenester som er ønskelig.

Hvilken bedrifter jobber Skya Markedsføring med?

Vi jobber med ulike bedrifter og forskjellige bransjer, noen tilbyr tjenester, andre med fysiske produkter. Bedrifter som ønsker våre fysiske pakker med foto månedlig må være basert innen Vestfold-Oslo, ellers har vi ingen begrensninger på hvor bedriftene er lokalisert. 

Hva er gratis materiell og hvordan får man tilgang? 

Vi har troen på å effektivisere og forenkle alt som kan forenkles. Derfor har vi laget en god samling av gratis materiell til deg. Hvorfor? Fordi vi håper at kunnskapen vi sitter inne med kan være av nytte for deg. Her har vi tatt i bruk Notion, noe som gjør det enkelt for deg å få tilgang, ingen nedlastning nødvendig. Alt du trenger å gjøre er å gå til fanen med "GRATIS", legge igjen navn og e-post, så får du direkte inngang til alt som er gratis.

bottom of page