top of page

SKYA MARKEDSFØRING

Vi er en liten gjeng med stor lidenskap for digital markedsføring. 
Vår styrke er sosiale medier og innholdsproduksjon, samt evnen til å sette oss inn i hver enkelt bedrift og deres behov
Vi har stor tro på organisk innhold og markedsføring, men litt drahjelp fra Google og annonsering er ikke til å kimse av. 
Bruk oss som sparringspartner, hjelp til strategi og planlegging, ideer når du trenger noe nytt, eller om du har behov for å sette bort deler av driften rundt markedsføringen.
Hos oss får du en engasjert gjeng, og vi blir ganske så godt kjent med de vi jobber med!

Om oss

Sammen har vi en variert og bred bakgrunn. Med BA innen journalistikk og kreativ skrivning, samt digital markedsføring, og påbygg av markedsføringsledelse. Tidligere studier innen grafisk produksjon, kunst og design, coaching og veiledning.


Med vår varierte bakgrunn har vi forståelse og erfaring som gjør at vi kan både relatere oss og sette oss inn i ulike fagfelt og bransjer. 

I tillegg til fagkompetansen fra studier har vi alle også flere år innen salg- og servicebransjen, fra butikk og taxfree til jobb på båt og blomsterforhandler. 

3.png

SAMARBEID

Selv om Skya Markedsføring er en liten gjeng liker vi godt å samarbeide med andre, og tilknytter oss gjerne dyktige frilansere. Har vi ikke den kompetansen du ser etter? Da kan det hende våre frilanssamarbeid har det: webdesign, portrett og reklamefoto, logodesign og mye mer. 

SKYA LOGO GRAFISK.png

Lyst på en uforpliktende prat?

Vi byr på oss selv og engasjerer oss i de vi jobber med, og vi vet hvor mye det betyr for deg at vi forstår hva du ønsker. Derfor har vi alltid en uforpliktende førstesamtale, rett og slett for å se om

vi kan være en god match!

Send oss en melding!

Så hyggelig at du tar kontakt!

bottom of page